Om oss

Om oss

Fraab erbjuder tjänster inom bygg och renovering i Göteborg och vänder sig till dig som har behov av att renovera eller bygga om din fastighet. Bland våra uppdragsgivare finns såväl privatpersoner som större och mindre fastighetsägare och andra företag.
Att anlita Fraab är enkelt och tryggt. Som kund hos oss kan du lita på att jobbet blir utfört i tid, till rätt pris och med hög kvalitet. Vi strävar bara efter positiva överraskningar.
Genom att sätta in expertkunskap där den behövs och vid exakt rätt tidpunkt, kan vi korta ledtiderna och hålla nere kostnaderna.

Du slipper anlita flera olika hantverkare, utan kan tryggt överlåta ansvaret för att hela jobbet blir gjort.
Vårt team består av hantverkare och arbetsledare med många års samlad erfarenhet och kompetens inom bygg och renovering. Vi vill att du ska känna dig trygg med att du anlitar expertis och att jobbet blir gjort på rätt sätt. Därför är vi certifierade inom el, kakelsättning och våtrumssäkring. Under ombyggnationer samarbetar vi även med besiktningsmän som genomför besiktning under arbetets gång.

Vår filosofi

Vi på Fraab har istället valt att fokusera på laganda och effektivitet för att minimera onödiga kostnader. Nyckeln till ett framgångsrikt renoverings- eller ombyggnadsprojekt är förmågan att samarbeta, lösa problem och koordinera arbetet. Det finns många exempel på projekt som dragit ut på tiden och där fakturan kommer som en tråkig överraskning på slutet. Ofta beror det på missförstånd och kommunikationsproblem, där olika aktörer har svårt att passa ihop sina kalendrar. Att arbetet står stilla, kanske i flera dagar medför inte sällan produktionsbortfall och att notan springer iväg.

Självklart ska inte du som kund drabbas för att andra inte lyckas få ihop sin arbetsdag. Vi jobbar lösningsorienterat och enligt principen ”rätt person och rätt material på rätt plats vid rätt tillfälle”. Det är en självklarthet för oss att aldrig tumma på kvalitet, varken när det gäller material eller arbetssätt. På så sätt kan vi erbjuda en hög nivå på utfört arbete, till en rimlig prisbild jämfört med många av våra konkurrenter. Du får helt enkelt mer för pengarna.